Η ψυχή ενός τόπου,είναι οι ανθρωποί του...

''Μην ακούτε τις Κασσάνδρες - Διαβάστε το KASSANDRA-NEWS''

Ο Τζόγος μας έλειπε...

Από τον Ντέηβιντ Ροκφέλλερ




"Η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει με απόλυτη διαφάνεια στην αποτελεσματική ρύθμιση της λειτουργίας του χώρου των τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών..."

Φτύστε τ αρχίδια σας ρε καραγκιόζηδες.

Μιλάτε για διαφάνεια εσείς -που όπως και οι προηγούμενες παλλακίδες-κρατάτε ερμητικά απόρρητη τη συμφωνία ΟΠΑΠ-IΝΤΡΑΛΟΤ;

Δεν ντρέπεστε λίγο ρε ξιπασμένοι υποκριτές του opengov και της παπαρολογίας;

Είναι φυσικό η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να θέλει να γεμίσει η χώρα φρουτάκια (και πουτάνες) με λαική συμμετοχή.

Αλλωστε επιδίωξη όλως αυτών των ξιπασμένων, είναι να γεμίσει ο πλανήτης με μη σκεφτόμενα ανθρωπάρια...>>>>>>τα οποία θα κυβερνά μία εξουσιατική ΕΛΙΤ που κρατάει για τη πάρτη της το προνόμιο της γνώσης.

Αυτά λένε στους διαδρόμους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ τα επιδέξια πισωκίνητα αγοράκια που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της.

Έρχεται λοιπόν τώρα ο ξιπασμένος και καραδιαπλεκόμενος ΟΠΑΠ, ο πολιορκητικός κριός της διαπλοκής, να μιλήσει για διαφάνεια.

Ο ΟΠΑΠ που είναι ο μεγαλύτερος και πιο επίσημος "τροφοδότης λογαριασμός" των νταβατζήδων εδώ και δεκαετίες, φιλοδοξεί εκτός απο τα ξυστά και τις υπόλοιπες αρχιδιές να φέρει και τα φρουτάκια στις άρρωστες γειτονιές της Αθήνας.

Πρόκειται πράγματι για επαναστατική πρωτοβουλία του δόκτωρα Παπακωνσταντίνου, η οποία ταιριάζει γάντι στο όραμα του Γ. Παπανδρέου για πράσινη ανάπτυξη, την Αττική του Χοσεμπίγιο κι άλλα τέτοια λόγια που όμορφα καίγονται.

Θα ήθελα σ αυτό το σημείο να ρωτήσω τον κο Παπακωνσταντίνου, εάν θα επέτρεπε στη δική του οικογένεια να παίζει κουλοχέρηδες και φρουτάκια: Στη δική του σύζυγο και στα δικά του παιδιά.

Φυσικά και όχι κε Παπακωνσταντίνου: Το "ζεν" και ο σνομπισμός του κακομαθημένου κολλεγιόπαιδου που διακρίνει όλους εσάς, δεν θα σας επέτρεπε να παίξετε φρουτάκια, κουλοχέρηδες, ξυστά.

Αυτά είναι λαικά σπορ.

Ολα αυτά είναι για τα λαικά παιδιά που σκοτώνονται πάνω απο τη Κρήτη με τα ανάπηρα F-16, μια και οι μίζες που παντελόνιασαν οι προκάτοχοί σου υπουργοί-πασόκοι και δεξιοί-δεν άφησαν περιθώρια για άρτια οπλικά συστήματα πάσης φύσεως.

Είναι για τα λαικά παιδιά που ντόπαραν με ντόπες κάποιοι σεσημασμένοι υπουργοί αθλητισμού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τα γνωστά λαμόγια του ΣΕΓΑΣ-φτύνω το κόρφο μου.

Έρχεται λοιπόν σήμερα ο διεφθαρμένος ΟΠΑΠ που δεκαετίες τώρα είναι ο κρατικός φορέας του τζόγου να δώσει κι άλλα εκατομμύρια ευρώ στους νταβατζήδες που καραδοκούν.

Εκατομμύρια σαν κι αυτά που ξοδεύει σε κρατική διαφήμιση για να στηρίξει ακόμη και τα πιο εξευτελισμένα ΜΜΕ των νταβατζήδων. Η τις πρώην συζύγους των συμβούλων του Προέδρου αν μ εννοείς κε Παπανδρέου.

(Σ.σ. Θα φροντίσουμε να μάθεις εκεί στο Μαξίμου τι γίνεται στα έγκατα του ΟΠΑΠ).

Έρχεται σήμερα ο ΟΠΑΠ με το επιχείρημα ότι χάνει έσοδα εκατομμυρίων να επιβάλλει τα φρουτάκια.

Αλήθεια, γιατί δεν κόπτεστε κύριοι εξουσιαστές, εξίσου για τις μίζες της Siemens, για τις μίζες που άρπαξαν κάποια καλόπαιδα στο υπ. Εθνικής Άμυνας;

Πως είναι δυνατόν μέσα στη Βουλή των Ελλήνων να καταθέτουν μάρτυρες ότι λάδωσαν (Καρακώστας π.χ) και να μην τους οδηγείτε στον Κορυδαλλό να φτιάχνου τσάι -χωρίς τεΐνη- στον Βλαστό και στους υπόλοιπους Νονούς;

Μας δουλεύετε ρε αχρείοι, χωρίς αιδώ;

Αντί να ντρέπεστε για τη κατάντια της Παιδείας, για τη διάλυση του ΕΣΥ, για τη διάλυση της Εθνικής Αμυνας, αντί να ζητάτε συγνώμη για την εγκληματική ανεπάρκειά σας-που είναι συνέπεια του γεγονότος ότι δεν έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωή σας-έρχεστε να επικοινωνήσετε με όμορφα λόγια και άλλοθι του κώλου, την κρατική νομιμοποίηση των παρεζεμπόρων του Τζόγου;

Κι αν εσείς δεν ντρέπεστε, οι πεταλουδίτσες της αντιπολίτευσης γιατί βγάζουν το σκασμό;

Γιατί έβγαλες τον σκασμό Αντωνάκη Σαμαρά στην σιωπηλή ανανέωση της σύμβασης του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ;

Τι έχει να πει για τα φρουτάκια ο "σύντροφος" Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο πολυγραφότατος Φαήλος Κρανιδιώτης και η αισθαντική ντιζέζ-εκπρόσωπος Τζοτζώ;

Πάλι θα βγάλετε το σκασμό με την ονείρωξη της εξουσίας;

Πάλι θα βγάλετε το σκασμό, γλείφοντας κι εσείς με τη σειρά σας, τα μπαλάκια της διαπλοκής;

Ντροπή σας ξεφτίλες εξουσιαστές-ντροπή και σε μας που σας ανεχόμαστε...

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση για την απελευθέρωση των Παίγνιων που βρίσκεται στον διαδιακτυακό τόπο opengov poutses prasines, μέσω του οποίου εντοπίστηκε το κυβερνοφρικιό Ροβέρτος Σπυρόπουλος-ο οποίος πριν κάποια χρόνια, μοίραζε δωρεάν κινητά ισραηλινής κατασκευής στους πασόκους-και τοποθετήθηκε διοικητής του ΙΚΑ.

Γαμώ τα γαμώτα...

Πλαίσιο Νομοθετικής Πρωτοβουλίας για Δημόσια Διαβούλευση: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ»

Η Κυβέρνηση ανοίγει διάλογο με τους πολίτες για μία νέα νομοθετική παρέμβαση, που στόχο έχει την αντιμετώπιση ενός υπαρκτού ζητήματος στην Ελληνική οικονομία, του προβλήματος της ανεξέλεγκτης λειτουργίας της αγοράς παιγνίων.

Σημειώνεται ότι, από το 2002 στη χώρα μας ισχύει καθολική απαγόρευση της λειτουργίας τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών εκτός από αυστηρά περιορισμένους χώρους όπως τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τα καζίνο. Μία συνέπεια αυτής της καθολικής απαγόρευσης ήταν η καταδίκη της Ελλάδας με απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και η επιβολή προστίμου ύψους 32.000 ευρώ ανά ημέρα ή 11,5 εκ. ευρώ ανά έτος.

Πέρα από αυτό το οικονομικό κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο, η παντελής απουσία ρυθμιστικού πλαισίου έχει οδηγήσει στο προοδευτικά de facto παράνομο άνοιγμα της αγοράς τεχνικών και τυχερών παιχνιδιών με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ταυτόχρονα η εξάπλωση του διαδικτύου έχει διαμορφώσει μια νέα αγορά ηλεκτρονικού στοιχήματος, η οποία όμως λειτουργεί χωρίς κανενός είδους ρύθμιση και εποπτεία.

Αποτέλεσμα της απουσίας του θεσμικού πλαισίου στο χώρο των τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών παντός είδους είναι η δημιουργία μιας τεράστιας παράνομης αγοράς. Χαρακτηριστικά, σήμερα, εκτιμάται ότι στη χώρα μας λειτουργούν περισσότεροι από 250 διαδικτυακοί τόποι στοιχηματισμού, έως και 20 χιλιάδες ηλεκτρονικές μηχανές ψυχαγωγικών παιχνιδιών περιορισμένου κέρδους (AWPs) και έως και 150 χιλιάδες ηλεκτρονικοί υπολογιστές που παρέχουν παράνομα τυχερά παιχνίδια (τύπου φρουτάκια). Συνολικά ο παράνομος τζίρος όλων αυτών των τυχερών παιχνιδιών εκτιμάται σε πάνω από 4 δισ. ευρώ ετησίως.

Η κατάσταση αυτή, όπως έχει διαμορφωθεί, αποδεικνύει ότι η καθολική απαγόρευση οδήγησε στα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Ενώ ταυτόχρονα οδήγησε σε μεγάλη απώλεια εσόδων για το κράτος.

Η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει με απόλυτη διαφάνεια στην αποτελεσματική ρύθμιση της λειτουργίας του χώρου των τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών, λαμβάνοντας υπόψη και την ανάγκη να αποφευχθούν περαιτέρω οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις συμπεριλαμβανομένων της προσέλκυσης ανηλίκων, του εθισμού των πολιτών και της απώλειας σημαντικών πόρων από τα νοικοκυριά.

Η συμβολή των πολιτών και των ενδιαφερομένων φορέων στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου ρύθμισης και λειτουργίας της αγοράς παιγνίων είναι καθοριστικής σημασίας.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, ενδιαφερόμενοι επαγγελματικοί φορείς θα κληθούν να εκθέσουν τις απόψεις τους και στο πλαίσιο συναντήσεων εν όψει της προετοιμασίας της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς καλούνται να καταθέσουν ηλεκτρονικά μέσω του opengov.gr τις προτάσεις τους στο πλαίσιο που προτείνεται για αυτή τη νέα νομοθετική παρέμβαση.

Η δημόσια διαβούλευση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010.

ΠΗΓΗ : Kourdisto Portokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου